Dit was BOUWRUN 2023

Op 20 april 2023 vond de derde editie van de BOUWRUN by Willemen plaats, en wat een geweldige dag was het! Onder een stralende zon gingen maar liefst 136 teams van start voor de race in Sport Vlaanderen Domein Hofstade in Mechelen. Ondanks het wisselvallige weer met af en toe een regenbui, liet de zon ons niet in de steek.

LOOPTIJDEN ZIJN LIVE

Proficiat aan de winnaars! De volledige wedstrijdresultaten en looptijden van elk team vinden jullie hier.

EEN PRACHTIGE FUNDRAISING-GELEGENHEID

De BOUWRUN by Willemen was niet alleen een sportief succes, maar ook een prachtige fundraising-gelegenheid. Dankzij de deelname van alle teams werd er maar liefst €1360 ingezameld voor VZW Moeders voor Moeders.

Maar daar blijft het niet bij: Willemen verdubbelde het bedrag, waardoor het totaal op €2720 kwam!

NA DE INSPANNING, DE ONTSPANNING
Na de inspanning was er tijd voor ontspanning, en maar liefst 500 personen genoten van een walking dinner om nieuwe banden aan te knopen en te genieten van de sfeer van de dag.

BEDANKT AAN ONZE PARTNERS
Onze oprechte dank gaat uit naar de WILLEMEN groep voor hun gulle bijdrage aan de BOUWRUN 2023. Daarnaast bedanken we ook onze gold partner Leviat, evenals onze silver partners Archipelago, Tractebel, Seco en WDP. Tot slot willen we onze bronze partners Abax, BDO, DDS+, Macobo-Stabo, Polo, Tectum, Reynaers, Schindler en Van Marcke bedanken voor hun waardevolle steun.

Wij verheugen ons alvast op een schitterende 4de editie in 2024. Hou zeker onze social media in het oog voor verdere aankondigingen.

Tot 2024 ! 

Het BOUWRUN team 🏃🏻‍♂️💨