20/02/2023

NOG EXACT 2 MAANDEN TE GAAN

NOG EXACT 2 MAANDEN TE GAAN

Beste Bouwrunners,
 

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe het voelt om deel te nemen aan een sensationele hardloopwedstrijd die de uitdaging en opwinding biedt die je zoekt? Dan is de BOUWRUN by Willemen iets voor jou!

Over slechts 2 maanden is het zover, op donderdag 20 april 2023, zal het Sport Vlaanderen Domein Hofstade worden overgenomen door meer dan 300 hardlopers tijdens de 3de editie van de BOUWRUN by Willemen in Mechelen. Dit is het perfecte moment om jezelf uit te dagen en samen met je collega's je hardloopschoenen aan te trekken en te rennen. 

Ren gezond en gelukkig met Bouwrunners
Hardlopen is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale gezondheid en zelfvertrouwen. Het geeft je een gevoel van prestatie en geluk dat je nergens anders kunt vinden. En wat is er nu beter dan dit gevoel te delen met andere gemotiveerde Bouwrunners ?

De inschrijvingen lopen vlot binnen ! 🏃‍♀️🏃‍♂️
Wacht niet te lang om je in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt en je wilt de kans niet missen om deel te nemen aan deze geweldige wedstrijd. Schrijf je dus snel in op www.bouwrun.be en bereid jezelf voor op een onvergetelijke ervaring.

SCHRIJF JE NU IN

We kijken er erg naar uit om je daar te zien! Blijf op de hoogte van alle informatie over de BOUWRUN by Willemen via onze sociale media-kanalen: FacebookInstagram en LinkedIn. Vergeet niet om jezelf ook aan te melden voor het evenement op Facebook via de volgende link 👉🏻 https://fb.me/e/3d3xDC2Ty

Pak je hardloopschoenen en schrijf je nu in voor 20 april als je dat nog niet hebt gedaan !

Het BOUWRUN team